Ambassadørene

Nær sagt ethvert klokkemerke har en kjendis som fronter armbåndsuret.  Vi har tatt en titt på noen av dem. 

(Fagbladet Gull&Ur nr. 3 2017, s. 26)

GERARD BUTLER FOR FESTINA 

Etter 25 år som sponsor for Tour de France og andre sportsbegivenheter, har Festina endret noe sitt sportslige fokus. I sin siste kampanje «Time to live» spiller den britiske skuespilleren Gerard Butler hovedrollen. Med denne kampanjen håper Festina å komme nærmere klokkeelskere over hele verden og presentere en markedsføring mer rettet mot livsstilsegmentet. 

Gerard Butler er kjent fra filmer som blant annet «London Has Fallen», «Gods of Egypt», «Olympus Has Fallen», «P.S. I Love You», «Dragetreneren», «The Bounty Hunter», «Tomorrow Never Dies» og «Shooters». Den nye kampanjen «Time to live» deler noen private øyeblikk fra livet til Gerard Butler, på jobb, fra sport og fra hans fritid. 

OLAF TUFTE FRONTER SEIKO 

Konkurranseroeren Olaf Tufte gir Seiko det rette sportslige imaget.  Tufte har vunnet fire olympiske medaljer, to gull, en sølv og en bronse.  

– Klokken er viktig verktøy for å få hverdagen til å gå rundt, og valget falt helt naturlig på Seiko. Et merke som er opptatt av tradisjoner, kvalitet og håndverk, og ikke minst er «nede på jorden», sier han. Favorittklokkene skal være Seiko Astron GPS Solar og en Grand Seiko automatic 

– Røffe og solide klokker, som også er svært funksjonelle. 

MISS FRANCE FOR FESTINA DAME-KLOKKER 

Miss France-modellen Alicia Aylies fronter Festinas nye Mademoiselle-kolleksjon.   

KJENTE TONER FRA RAYMOND WEIL 

Raymond Weil er en uavhengig, familie-eid sveitsisk klokkeprodusent.  Musikk og kunst er for Raymond Weil det tanker og ideer er for menneskeheten; en utømmelig kilde til inspirasjon og kreativitet.  Kolleksjonene har navn som Maestro, Tango og  Toccata.  I fjor ble det lansert en spesialmodell dedikert til Beatles og i får videreføres dette med en modell dedikert til Abbey Road, det siste albumet den legendariske gruppen spilte inn.  I høst kommer kolleksjonen Freelancer med en modell til minne om David Bowie (1947-2016).   

TØFF BELLA TIL TAG HEUER 

TAG Heuer har inngått samarbeid med supermodellen Bella Hadid. Hun ble i 2016 kåret til årets modell, og er valgt av TAG Heuer for sin evne til å kommunisere med sin generasjon via sosiale medier. Hadid har bl.a 11,7 millioner følgere på Instagram. Hun treffer en ny målgruppe for TAG Heuer; jenter i «millennials»-generasjonen.  

TAG Heuer vil også ha ambassadører på en rekke mer tradisjonelle felter som sport og motorsport. 

TAG HEUER-SAMARBEID MED HARALD ZWART 

Den norske filmregissøren Harald Zwart jobber tiden med innspillingen av filmen «Den 12. mann» som handler om  den kjente sabotøren Jan Baalsrud fra 2. verdenskrig. Under innspillingen i Nord Norge fikk Zwart prøve TAG Heuers nye smartklokke, «Modular 45», som nylig ble Norges-lansert hos Urmaker Bjerke i Oslo.  Klokken viste seg å være et godt verktøy i en krevende og hektisk hverdag og Zwart syntes den passet perfekt til tematikken i filmen: – Er det en mann som virkelig levde opp til TAG Heuers slagord «Don’t crack under pressure», så var det Jan Baalsrud. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *