GJØR STAS PÅ KLOKKENE

Winder med plass til 3 klokker samt lagringsplass. Høyre bryter er til å slå winderen av eller på, eller til å forsinke startfunksjonen. Man kan velge å forsinke starten av winder-roteringen fra 6-72 timer. Pluss- og minustegnene mellom bryterne er til å justere antall omdreininger du ønsker hver enkelt klokke skal ha i løpet av døgn, Axis-serien har et spekter på mellom 300-1200 omdreininger per dag. Med venstre bryter velger du hvilken retning du skal rotere.  

Klokkemøblene fra Wolf må være enhver samlers våte drøm. 

(Fagbladet Gull&Ur nr. 7 2018, s. 26)

Skapene er både elegante og funksjonelle – her kan du ha de fineste klokkene på utstilling. Samtidig sørger winderne for at urene tikker og går og holder tiden selv om du ikke bruker klokkene til daglig. 

Produktene har vært levert fra den engelske familiebedriften Wolf i fem generasjoner – helt siden 1834. Selskapet ble grunnlagt av den tyske sølvsmeden Philipp Wolf. Sønnen hans, Philipp Wolf II overtok, men bestemte seg etter en vellykket sommerferie i Sverige for å flytte til Malmø. Phillip III emigrerte til Amerika og i 1962 overtok familiens fjerde Phillip bedriften og tok dem med seg til England. Simon Philip Wolf V driver nå firmaet som selger sine klokkebokser, klokkeruller, windere og smykkeskrin i over 70 land, deriblant i Norge.  

Øyvind Von Doren Asbjørnsen har tidligere solgt flere av WOLF-produktene som tilbehør. Nå har han tatt over import og distribusjon av Wolf-merket i Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *