–Har lært meg å puste med magen

Ingar Eckholdt har 12 års erfaring fra urbransjen og har også sittet i styret i Norges Urmakerforbund. 

Etter 12 år i bransjen satser Ingar Eckholdt på ny butikk med et strålende renommé.  

(Fagbladet Gull&Ur nr. 8 2017, s. 10)  

TEKST OG FOTO: EVA ALNES HOLTE 

Norges Urmakerforbund og Gull & Ur tok turen til Skien og Arkaden kjøpesenter noen timer før VIP-åpningen på kvelden. Dagen etter skulle butikken åpnes for publikum. 

PUSTER MED MAGEN 

Ingar og moren Lill Eckholdt var travelt opptatt med den siste innspurten, men begge tok seg tid til en liten prat med oss. Ingar innrømmet at han var stresset, men ikke på en vond måte. – Jeg har lært meg å puste med magen, ikke med brystet, sier han. Det tidligere NUF-styremedlemmet har kjent på kroppen hva for mye stress kan føre til. Nå gleder han seg til å drive butikken som eies av urmaker-bror Kristian. Kristian Eckholdt har lang erfaring i yrket, blant annet har han jobbet hos Urmaker Bjerke i Oslo. 

SOM Å DRIVE IDRETT 

Ingar forteller at han i fem år har hatt tanker om hvordan butikken skal være. Også om hvem han ville ha med seg på laget: – Og alle sa ja! Han sammenligner det å drive butikk med idrett: – For å orke å gi maks, må man oppnå gode økonomiske resultater. Hvis man ikke gjør det, kan man like godt ha en ni til fire-jobb.  

NORGES MEST MODERNE KJØPESENTER? 

Renommé klokker og smykker ligger i Arkaden kjøpesenter midt i byen. Senteret er under ombygging og Ingar fikk tilbudet om å åpne butikk her mens han jobbet i Herkules kjøpesenter i Skien. Han slo til med en gang og er glad han ble spurt: – Arkaden skal bli det mest moderne kjøpesenteret i Norge, sier han og forteller at kjøpesenteret snart vil inneholde en egen mathall, bowlinghall og en mengde spennende butikker som Renommé. 10-15 storskjermer med reklame for forretninger og aktivitetstilbud vil bli satt opp rundt om på senteret og det etableres kundeklubber på mobilapper 

ELEGANT 

Renommé klokker og smykker er blitt en flott butikk, stilig og elegant. Innredningen er levert av Lystad og er lys og delikat. Mats Bettum fra Optura er opptatt av å dandere klokkene i montrene, Lill Eckholdt holder på med smykker i andre enden av lokalet.  

OG HVORDAN GIKK DET PÅ SELVE ÅPNINGSDAGEN? 

Vi tok budsjettet for oktober på én dag! stråler Ingar Eckholdt i andre enden av telefonen. –Vi var fornøyde og kundene var fornøyde. Mange sa at Skien har manglet en slik butikk. Forretningen har altså allerede skaffet seg et godt renommé. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *