Kjære forbruker

Kjære forbruker,

Det er vår og det er tid for å fornye uret på armen, eller kanskje det snart er på tide med en klokkeservice?

Mange av butikkene i urbransjen har vært og er fortsatt stengt på grunn av pandemien. Vi håper at flere og flere butikker åpner snarlig etter hvert som vaksiner og smitte kommer under kontroll.

Vi går heldigvis mot lysere tider både tids- og forretningsmessig. Gjennom pandemien har vi sett at du som forbruker har ryddet og funnet fram gamle skatter og arv etter forfedrene. Eldre ur etter bestefar eller bestemor har kommet fram i lyset, og mange urmakere har smurt og overhalt både små og store ur som har kommet til heder og verdighet.

Det er som med bilen din, får den ikke servicer og stell forfaller den, og sånn er det med ur og klokker også, en jevnlig service må til.

Vi vet også at det selges dyrere klokker nå enn for noen år siden. Mange velger å anskaffe seg ur av kjente og gode merker, og hos urmakerne finnes ur for enhver smak og anledning.

Lurer du på hva du skal kjøpe til konfirmanten, ektefellen, kjæresten, jubilanten etc så anbefaler vi deg å handle ur hos en dyktig urmaker, https://urmakerforbundet.no/finn-din-urmaker/

Kjøper du ur og klokker i Norge hos en velrennomert urmaker, er du sikret god service og du får gode tips om hvordan behandle uret/ene dine.

Vårt beste gavetips er kjøp av ur eller klokke. Kjøper du et kvalitetsur blir det en varig gave som mottaker garantert bli veldig glad for. Vi kan røpe at det ikke bare er damer som liker å få små pakker i gaver, også menn liker det, minst like mye som damer. Det er også mulig å kjøpe gavekort i urmakerforretningene.

I Norge er det stor klokkeinteresse, og mange er lidenskapelig opptatt av ur og klokker. Ur og klokker er i mange tiår brukt som gaver når et langt arbeidsforhold avsluttes, en kjær gave for mange.

I framtiden tror vi færre og færre kommer til å jobbe på samme sted i 25 år, men også 10 år på samme sted er lenge, og ønsker du å hedre en medarbeider for god innsats, er et flott ur et godt gavetips som viser at medarbeidere verdsettes.

Også større ur som bord-, vegg- og golvur er kommet til heder og verdighet. Dette har vi sett komme en stund, og vi tror dette er en av pandemiens positive utfall. Det finnes mange flotte større ur og klokker hos det norske folk, og både unge og eldre har levert de inn til våre dyktige urmakere for overhaling og service. Mange har altså oppdaget verdien av gammelt flott håndverk, og at det også er blitt mote synes vi er hyggelig. Fikk du noe å tenke på nå, så hjelper vi deg å finne fram til en dyktig urmaker på større ur.

På tide å fornye det du har på armen, eller kanskje vegguret trenger en innleggelse hos en dyktig urmaker – hva vet vi?

 

En fin vår og sommer ønskes alle sammen.

Hilsen Norges Urmakerforbund

 

Bildet er tatt av Pavlofox og hentet fra Pixabay 

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *