MINDRE KASSER PÅ NY G-SHOCK-SERIE

G-SHOCK lanserer de seneste tilskuddet i serien G-STEEL; GST-W300 og GST-W310. Klokkene kommer i fem utgaver som beholder den samme dynamiske metalloverflaten som de tidligere modellene, men med en mer kompakt og funksjonell design. 

(Fagbladet Gull&Ur nr. 3 2017, s. 23)

G-SHOCK utvider G-STEEL-serien med klokkene GST-W300 og GST-W310 som lanseres i fem ulike modeller. De nye modellene har den samme designen som som tidligere G-STEEL-modeller, men altså i en mindre kasse, som ligger bedre på håndleddet og som lettere får plass under skjorteermet.  

Den lagdelte strukturen av forskjellige materialer er en viktig detalj ved G-STEEL-urene. GST-W300 har en fin resin-ring under en uretan-bezel, mens GST-W300 har en resinring under en metall-bezel. Begge design gir en forbedret støtabsorberende ytelse. De nye urene kommer også med et skyggespredende solcellepanel, som genererer strøm mer effektivt og gjør det mulig for G-SHOCK å tilby mer fargerike skiver med større indeksmarkeringer. Digitale LCD-skjermer underletter lesbarheten samtidig som de viser en rekke data, som dato, funksjonsinfo og byer.  

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *