NORGES URMAKERFORBUNDS TIDSSKRIFT: Schweizer Urmesse Basel 1940 30. mars – 9. april

På tross av krig og overgrep fortsetter de store Mustermesser sin virksomhet. Leipziegermessen er nettopp avviklet og nu står Schweiz for tur med sin landmesse som skal holdes i Basel i dagene fra 30. mars til 9. april. 

(Fagbladet Gull&Ur nr. 7 2016, s. 15)
 
Man kunde sikkert spørre sig selv om det i en tid som nu i det hele tatt var mulig og fornuftig å holde en urmesse når så mange markeder er lukket, og eksportvirksomheten særlig for luksuartiklers vedkommende er blitt sterkt innskrenket.  
 
Imidlertid har en rekke utstillere ment at en slik utstilling nettopp nu er på sin plass og innbyr til den 10. schweisiske urmesse. 
 
Det som i år vil bli budt frem er neppe mindre rikholdig enn i fjor og inneholder en sådan mangfoldighet av nyfrembringelser og tekniske nyheter at den utvilsomt vil vekke stor oppmerksomhet. 
 
Vår tid bringer nye behov og viser også i mange retninger nye veier på urfabrikasjonens område. Nettop under hensyntagen hertil vil et besøk på den store fagutstilling i Basel 1940 utvilsomt være av stor nytte for utenlandske kjøpere og interessenter.  
 
Alle opplysninger om messen og reisen vil fåes ved de schweisiske konsulater og handelskamre samt ved de fleste reisebyråer. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *