Samler på Seiko

Stefan Molin har en livslang kjærlighetshistorie med Seiko. Egentlig burde han blitt urmaker, men det skjønte han ikke før det var for sent. 

(Fagbladet Gull&Ur nr. 4 2017, s. 9)

Her holder Stefan i sitt eldste Seiko-ur og sitt nyeste – kjøpt dagen før han dro på Basel by Optura.

– Jeg tenkte aldri på å bli urmaker som et alternativ, jeg visste knapt at det fantes en urmakerutdanning i Sverige, sier den sympatiske svensken. Han er på plass i Opturaland for å vise frem klokkesamlingen sin: 54 Seiko-klokker fra 1960-årene og frem til i dag. – Før hadde jeg over hundre Seiko-klokker, da samlet jeg på alt innen merket. Nå konsenterer jeg meg i stedet om modeller som betyr noe for meg.  

Som firebarnsfar og med jobb i elektronikkbransjen, er klokkelidenskapen blitt en kjær hobby i stedet for yrke. På sin egen bloggside mollewatch kommer Stefan i kontakt med andre som deler hans interesse for japanske armbåndsur.  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *