Von Doren lanserer GRANDMASTER

Tiden går fort når man kjører Porsche på Rudskogen eller når man spiller lynsjakk med en verdensmester. Tiden flyr på et hyggelig lanseringsselskap også. 

(Fagbladet Gull&Ur nr. 3 2018, s. 14)

TEKST: EVA ALNES HOLTE 

FOTO: JAN-ERIK ERIKSEN  

Øyvind Von Doren Asbjørnsen lanserte nylig armbåndsuret Grandmaster Mark II. Den elegante klokken ble høytidelig avduket på Hotel Continental i Oslo med forretningsforbindelser, venner og familie til stede. Det var også de to ambassadørene Aryan Tari, verdensmester i sjakk for juniorer og motorsporttalentet Marius Nakken.  

Aryan Tari spilte «vanlig» sjakk med en av de fremmøtte samtidig som han spilte lynsjakk mot verten. Jøran Aulin-Jansson, tidligere president i Norges Sjakkforbund, kunngjorde Asbjørnsens trekk til Tari som satt med ryggen til. Verdensmesteren vant glatt på begge brettene, og det vanlige partiet var omtrent like raskt unnagjort som lynsjakken.  

 

Porsche Cup-sjåfør Marius Nakken viste filmklipp fra siste sesong og fortalte om sitt forhold til tid. Å vinne et løp kan ofte avhenge av hundredels sekunder i denne sporten. Da er det godt å ha en ordentlig klokke til å måle mellom konkurrentene! Øyvind Von Doren Asbjørnsen møtte et meget interessert publikum på lanseringsfesten. Alle ville se på og prøve flaggskipet Grandmaster Mark II som kommer i begrenset opplag.  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *