ALT ER MULIG!

(Fagbladet Gull&Ur nr. 6 2017, s. 30)

Vi har skrevet om det før – gründere som har sagt opp en trygg og godt betalt jobb for å satse alt på klokker.  Denne gang handler det om Ole Øivind Skaar (37) som har skapt urmerket Harper & Brooks.  

Skaar jobbet i finansbransjen da han plutselig bestemte seg for å skifte beite fullstendig og satse på egne prosjekter.  Hva disse egne prosjektene skulle være visste han ikke før han for to år siden ryddet opp på familiegården i Gudbrandsdalen og fant et lommeur etter faren.   

I dag har Ole Øivind Skaar bygd opp Harper & Brooks, som allerede har salg i 50 norske butikker og 15 i utlandet. Designet er en blanding av norsk tradisjon og moderne urbanitet. Satsningen finansieres via investorer og fundraising.  I fjor nådde Harper & Brooks 2, 6 millioner i omsetning og budsjettmålet for 2017 ble allerede nådd i juni, forteller Ole Øivind Skaar til Dine Penger. 

Da bladet ymter at andre har prøvd seg på klokker før uten hell, svarer han: – Jeg blir ikke skremt av at andre har mislyktes. 90 prosent av arbeidet avgjøres på ren vilje og gjennomføringskraft, og der er jeg en jævel. Min og teamets styrke er troen på at ingenting er umulig.  

Kilde: Dine Penger  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *