NYTT NORSK KLOKKEMERKE

Den første kolleksjon ÁIGI-klokker består av modellene Mørketid og Nordlys. Trekanten med pil mot den som bærer klokken skal symbolisere at tiden er din og at du må leve nå og nyte øyeblikkene.  

(Fagbladet Gull&Ur nr. 2 2018, s. 23)

ÁIGI heter et ferskt klokkemerke som selges i nettbutikk og i flere fysiske butikker i Norge. – Vi har innledet samarbeid med flere store gullsmeder i Norge, som for eksempel Gullfunn og Gullsmed Kristiansen, sier Christoffer Sverresvold, en av eierne i ÁIGI AS. 

-Navnet vårt ÁIGI stammer fra det nord-samiske ordet for tid. Slagordet Your time is now henspeiler på dagens travle samfunn. – Vi lever travle liv hvor tid er blitt en luksusvare. Vi lever for fremtiden, mens vi fortsatt er i fortiden, og glemmer å nyte øyeblikkene. 

Klokkene designes og utvikles i Norge, mens produksjonen foregår utenfor landets grenser. Det brukes rustfritt, kirurgisk stål i klokkene som har safirglass og Miyota quartz movement fra Japan. – Vårt mål er å designe elegante, tidløse og minimalistiske klokker med særpreg, hvor høy kvalitet er i fokus, understreker Sverresvold 

De to første modellene er inspirert av to fenomener fra høyest nord på jordkloden; nordlyset og mørketiden. «Nordlys» og «Mørketid», kommer begge i 40mmi 36mm.  

Selskapet ÁIGI AS ble startet opp i mai 2017 etter en lang tid med hardt arbeid. De to første klokkemodellene ble lansert i november i fjor. Hittil har salget gått via selskapets nettbutikk samt en del fysiske forretninger i landet. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *