VEL BLÅST I VESTFOLD: Basel by Optura

For tredje år på rad ønsket Optura velkommen til klokketreff og sosialt samvær. Kunder og leverandører strømmet til for å se på nyheter, gjøre forretninger  
og treffe kolleger.

(Fagbladet Gull&Ur nr. 4 2017, s. 6)

Markedssjef Ingunn Rønningen Boge gleder seg over nok et vellykket Optura-arrangement.  

Basel by Optura har en prislapp på en halv million.  
– Verdt hver krone, mener daglig leder Bjørn Bergh. 

140 deltok på årets samling og vi så bare blide fjes. Opplegget var proft gjennomført med god mat og drikke, underholdning og presentasjoner. Folk hygget seg sammen og det hjalp nok også på den gode stemningen at værgudene var ekstra medgjørlige denne helgen. Tønsberg lå badet i sol og vi fikk se byen og omegn fra sin aller beste side. – Tenk, forrige helg snødde det og nå har vi fått drømmeværet, sier markedssjef Ingunn Rønningen Boge fra Optura. Hun forteller at fjorårets event var så vellykket at det aldri var tvil om at de skulle arrangere et i 2017 også.  

I fjor deltok 100 på Optura-samlingen, i år kom altså 140. – Vi burde ha vært 200, men skjønner jo at det er vanskelig for mange små butikker å ta seg fri, sier daglig leder Bjørn Bergh i Optura. Han opplyser at årets prislapp på Basel by Optura er en halv million kroner. Men det er det verdt, mener han: – Antall norske urmakere som besøker Basel er gått ned. Vi inviterer dem hit i stedet for å se på de nyhetene vi har som ble vist frem på Basel. Her får de studere varene presentert i sitt rette element og kan gjøre bestillinger. For oss betyr Basel by Optura at vi kan justere våre innkjøp og oppnå et riktigere lager mot høsten.  

Bjørn Bergh er også opptatt av det sosiale: – Her møtes kunder og journalister i en ramme. Vi skaper en sosial arena, sier han. 

Alle gode ting er tre, og med det fjerde skal det skje, heter det i reglen og neste år når Optura runder seksti blir det et nytt «lille Basel»-arrangement i Tønsberg. Vi er spente på hva de skal by på i 2018.  

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *